Twee Chef Koks en hun team

De kern van Graphic Kitchen wordt gevormd door twee ervaren en veelzijdige professionals. Hilda Callenbach en Patrick van den Bold.
Als opdrachtgever hebt u dus altijd korte lijnen met de Chef Koks.
Hilda en Patrick staan het liefst zo veel mogelijk zelf in de keuken. En als de werkdruk of de aard van een project daarom vraagt, hebben ze een uitgebreid team van snel inzetbare specialisten achter de hand. Van copywriters, fotografen, en designers, tot strategen, technische specialisten en projectmanagers.
Patrick & Hilda

Hilda Callenbach

 

Patrick van den Bold

 
Geboren |
Opleiding |
Interesses |
Woonachtig |
 16 december 1973 Heerenveen
 Creatieve therapie, ITP Media GN
 vrienden, koken, creëren
 Meppel
  Geboren |
Opleiding |
Interesses |
Woonachtig |
 1 april 1968 te Amsterdam
 HAVO, opl. Grafisch vakman
 Vormgeving, Cultuur, Gitaar
 Den Haag
 

 

Hilda Zolang ze zich kan herinneren, was Hilda altijd al aan het tekenen en schilderen. Via een opleiding Creatieve Therapie Beeldend rolde ze in de wereld van de digitale multimedia. Na een opleiding Interactieve MultiMedia, aan Media GN, begon ze in 1998 bij Eindeloos!Media als ontwerpster en ontwikkelaar van multimedia en websites. Al snel verzorgde ze zelf cursussen multimedia/internet. Tijdens een van die trainingen leerde ze Patrick van den Bold kennen. Inmiddels werken ze 10 jaar samen als partners in Graphic Kitchen.

 

Patrick Patrick begon zijn carrière als opmaker bij Boom Uitgevers. Vervolgens werkt hij bij een aantal bureaus, waaronder HSCG en Ogilvy Leeuwarden/Groningen. Om zich professioneel te blijven ontwikkelen, volgde hij vele cursussen, onder meer op het vlak van multimedia en internet. Met een van zijn docententen (Hilda Callenbach) werkt hij inmiddels een decennium lang nauw samen.

 


Ons adres staat onderaan
GraphicKitchen
 info@graphickitchen.nl

onze privacyverklaring

 

 

Den Haag
Frankenslag 86
2582 HT Den Haag
 06-5101 5066
  Meppel
Heerengracht 26
7941 JJ Meppel
 06-2158 5933